Настільна версія
мова | язык

Леді Гага відкриє музей Майкла Джексона

14 Січня, 00:42

Поділитися:

Леді Гага заявила про намір відкрити музей, де будуть виставлені речі, що належали Майклу Джексону. Співачка відома своєю любов'ю до кумира поп-музики — вона є володаркою речей Джексона загальною вартістю близько 1 млн 250 тис. доларів.

Як розповідають близькі співачки, Гага — справжній фанат Майкла, вона переконана, що існування музею, де була б відображена історія його життя і творчості, просто необхідне. Вона збирала свою колекцію по всьому світу. Деякі речі Джексона вона купувала, приховуючи своє ім'я, щоб продавці не намагалися завищити ціну. Зокрема, серед артефактів, зібраних Гагою, — знаменита рукавичка Джексона, інкрустована кристалами Swarowski.

Зараз, коли колекція, зібрана і стала досить великою, Гага обирає підходяще місце для відкриття музею. Серед варіантів — Гері в штаті Індіана, де Джексон почав кар'єру, Нью-Йорк і Лос -Анджелес (поруч із створеною Джексоном Neverland).

Варто зазначити, що Газі напевно доведеться зіткнутися з деякими труднощами в реалізації свого плану: для відкриття музею їй належить отримати згоду як дітей Майкла, так і юристів, які завідують правами на його власність.
Помилковий заголовок — Ktls Ufuf dslrhb' veptq Vfqrkf L;trcjyf

14 Січня, 00:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин