Настільна версія
мова | язык

Новий рекорд — найбільший в Україні 3D малюнок

14 Січня, 01:01

Поділитися:

Представники Національного реєстру рекордів України зафіксували новий рекорд найбільшого в Україні 3D малюнка на горизонтальній площині. Автором проекту став український художник Alex Maksiov. Про це кореспондентові Укрінформ повідомили у четвер на презентації 3D малюнка в Олімпійському дворику НСК "Олімпійський".

"
Я вирішив зобразити тематику, пов'язану з новорічними іграшками. Робота над малюнком тривала 8 днів та була виконана акриловими фарбами", — зазначив Alex Maksiov.

За його словами, на малюнку зображена величезна коробка з ялинковими іграшками, синичкою та іграшковою конячкою, що символізує 2014 рік. Краще роздивитися малюнок можна з висоти другого поверху лаунж-зони НСК.

Офіційна презентація рекорду в Національному реєстрі рекордів України, а також вручення сертифікатів підтвердження рекорду відбудеться 14 січня на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, донедавна рекорд був встановлений два роки тому в Києві біля арки Дружби народів, де художники намалювали 3D графіті площею 41 кв. м. Найбільший світовий 3D малюнок був створений у Лондоні, де на 105-метровій картині стріт-арт художники зобразили провалля із засніженими скелями та водоспадом.
Помилковий заголовок — Yjdbq htrjhl — yfq,skmibq d Erhfїys 3В vfk.yjr

14 Січня, 01:01

Поділитися:

За матеріалами: ukrinform.ua

Теги: 3D, рекорд, Alex Maksiov

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій