Настільна версія
мова | язык

Австралія плавиться від аномальної спеки

15 Січня, 11:39

Поділитися:

В той час як Північну Америку атакують аномальні морози, Україну заливають снігові дощі –в Австралії аномальна спека – температура повітря перевищує 40 градусів тепла. На дорогах країни почав плавитись асфальт. На Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу у Мельбурні, через тепловий удар знепритомнів канадський тенісист Френк Данцевіч.

Через високу температуру повітря горить ліс в штаті Західна Австралія. Під Пертом повітря прогрілося до 44 градусів. За останніми даними, згоріло 52 будинки. «Екстремальна температура в найближчі три дні влаштує тест на міцність протипожежних служб і суспільства. Вкрай важливо мінімізувати ризик виникнення пожеж до п'ятниці», – заявив голова управління протипожежної безпеки Австралії Юен Фрегюсон.

На сайті Бюро метеорології Австралії запущений проект, присвячений екстремальній спеці в країні. Судячи по картах, така погода протримається до вихідних. Нагадаємо, на початку січня 2014 року в декількох регіонах країни температура підбиралася до 50-градусної позначки.
Помилковий заголовок — Fdcnhfksz gkfdbnmcz dsl fyjvfkmyjї cgtrb
15 Січня, 11:39

Поділитися:

За матеріалами: vgolos.com.ua

Теги: Австралія, спека

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон