Настільна версія
мова | язык

«Червона рута» — найпопулярніша пісня в Україні

17 Січня, 23:54

Поділитися:

Композиція «Червона рута» виявилася найпопулярнішою піснею серед жителів України. За результатами опитування «Топ-30 найпопулярніших пісень», проведеного соціологічною групою «Рейтинг», вона набрала 14,3 %.

Визначити улюблені пісні українців виявилося досить складно. У ході опитування респондентами було названо близько 800 пісень, це при тому, що чверть — не змогли визначити свою улюблену пісню. Для того щоб скласти рейтинг серед 800 названих було виділено ТОП-30 найбільш популярних пісень і розрахована вага кожного з них у структурі ТОП-30. У список улюблених пісень українського народу потрапили «Чорнобривці», «Одна калина», «Несе Галя воду», «Ой, смереко», «Миллион алых роз», «Хуторянка», «Рідна мати моя», «Катюша», «Айсберг», «День Победы», «Боже, какой мужчина», «Черемшина» та «Ой, на горі два дубки». За результатами опитування був виділений також «Топ-30 найбільш популярних виконавців», серед яких головне місце зайняли Софія Ротару та Алла Пугачова.

У ході дослідження також виявилося, що жителі України мають потяг до творчості Стаса Михайлова , Океану Ельзи, Григорія Лепса, Ані Лорак, Таїсії Повалій, Михайла Круга і групи Любе.
Помилковий заголовок — «Xthdjyf henf» — yfqgjgekzhysif gscyz d Erhfїys

17 Січня, 23:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір