Настільна версія
мова | язык

Джонні Депп та Ембер Херд заручені

18 Січня, 20:15

Поділитися:

Зірка Голлівуду Джонні Депп заручений зі своїй колегою, американською актрисою Ембер Херд. Про це повідомив авторитетний американський журнал People.

Депп і Херд вперше з'явилися на публіці як пара тиждень тому на врученні кінонагород Golden Globes. Потім у понеділок папарацці вдалося сфотографувати Херд, яка виходила з ресторану в Лос -Анджелесі з обручкою на безіменному пальці.

Артисти поки не коментували те, що відбувається, однак джерело з їх оточення підтвердило, що вони дійсно мають намір одружитися. «Звичайно, вони щасливі бути зарученими і раді провести життя разом», — цитує People джерело, що, за даними видання, є «близьким другом» зоряної пари. Про те, коли може відбутися весілля, не повідомляється.

Ще в 2012 році в пресі з'явилася інформація про близькі стосунки Херд з Деппом, з яким вона знімалася у фільмі «Ромовий щоденник». За даними місцевих ЗМІ, 50 -річний актор зробив пропозицію 27 -річної Ембер на початку 2014 року. Депп був двічі офіційно одружений. Останній його шлюб з Ванессою Параді, від якого у них двоє дітей, розпався в 2012 році. Подейкують, що причиною розлучення стала саме Херд, з якою Джоні тоді почав працювати на знімальному майданчику.
Помилковий заголовок — L;jyys Ltgg nf Tv,th {thl pfhextys

18 Січня, 20:15

Поділитися:

За матеріалами: ria.ru

Теги: Джонні Депп, Ембер Херд

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин