Настільна версія
мова | язык

Лавіка вирішила зігріти прихильників новим ліричним кліпом

18 Січня, 21:37

Поділитися:

Потужніший заряд романтики та натхнення серед сірих зимових буднів дарує слухачам Лавіка своїм новим синглом «Я поруч». Нова легка і мелодійна композиція стала першим хітом колективу в 2014 році і судячи з початку активної роботи з перших днів січня, Лавіка планує провести цей рік дуже продуктивно.

Мелодійна композиція «Я поруч» овіяна теплим вокалом Люби і наповнена душевної романтичної лірикою. Гурт хоче прикрасити яскравими фарбами холодний сезон: «Коли за вікном все сіре, дуже хочеться сонечка, — розповідає солістка групи Любов Юнак. — Взимку всі чомусь забувають, що справжні тепло і світло завжди поряд в наших близьких і коханих людей. Наш новий сингл «Я поруч» нагадує слухачам черпати натхнення і сили в самому сильному почутті. Адже ніщо так не окриляє нас, як любов.

Зйомки нового кліпу на композицію «Я поруч» проходили в сонячній Португалії, режисером нового відео став Олександр Філатович. Найближчим часом прем'єра кліпу відбудеться на всіх головних телеканалах країни, а ось на просторах Інтернету річний відеоролик Лавіка можна подивитися вже зараз.
Помилковий заголовок — Kfdsrf dbhsibkf psuhsnb ghb[bkmybrsd yjdbv kshbxybv rksgjv
18 Січня, 21:37

Поділитися:

За матеріалами: musicstarts.com.ua

Теги: Лавіка, Я поруч

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина