Настільна версія
мова | язык

Влад Яма покинув шоу «Україна має талант»

20 Січня, 01:02

Поділитися:

На телеканалі СТБ стартували зйомки кастингів шостого талант-шоу «Україна має талант» з оновленим складом журі. У новому сезоні за суддівським столом компанію Ігорю Кондратюку та Славі Фролової складуть відомий шеф-кухар і суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво і боксер, інтернаціональний чемпіон за версією IBO, В'ячеслав Узелков. Беззмінний суддя п'яти сезонів Влад Яма цього року покине крісло журі.

«
Шостий сезон «Україна має талант» стане ще більш народним. У нас розширився діапазон талановитих учасників, яких ми встигли оглянути на передкастингах. Саме тому ми розширили склад журі. Ектор Хіменес-Браво, шеф-кухар зі світовим ім'ям, гурман і естет, зможе оцінити кулінарні таланти. Він космополіт, великий поціновувач живопису та сучасного мистецтва. В'ячеслав Узєлков, вольовий і цілеспрямований спортсмен, який вміє переконувати і надихати. Як показали попередні сезони, до нас на кастинги приходить багато спортсменів, їх майстерність буде компетентно оцінена В'ячеславом», — розповів Володимир Турич, директор творчого об'єднання телеканалу СТБ.

Зміни в шостому сезоні «Україна має талант» торкнулися і правил шоу. На телекастингу учаснику необхідно отримати від суддів мінімум три «так», щоб пройти далі і продовжити боротьбу за звання народного таланту України і винагороду в 1 млн.грн.

Також, у кожного судді з'явиться «золотий квиток». Він дає право потрапити до півфіналу учаснику, який отримав три «ні», але його талант беззастережно сподобався одному із суддів. Скористатися ним кожен суддя може лише один раз за весь період телекастингів.
Помилковий заголовок — Dkfl Zvf gjrbyed ije «Erhfїyf vf' nfkfyn»

20 Січня, 01:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків