Настільна версія
мова | язык

Джек Горобець повернеться на великий екран

20 Січня, 01:29

Поділитися:

Все закономірно, засновникам фільму було б дуже нерозумно втрачати такого харизматичного головного героя, який приніс фільму славу, а їм — мільйони доларів. І ось стало відомо, що Джонні Депп не тільки заявив про своє бажання продовжити роботу над новим фільмом, а й офіційно підписав контракт зі студією.

Нова п'ята частина саги про піратів називатиметься «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» («Dead Men Tell No Tales»). На жаль, картина з'явиться в кінотеатрах не в 2015, а в 2016 році. Причиною перенесення став вихід на екрани кінокомікса від студії Марвел, так що Дісней прийняла рішення відтягнути вихід картини. Існує думка, що реліз «Піратів» вийде напередодні Дня пам'яті, який відзначають у Сполучених Штатах Америки, адже попередні частини вийшли саме в цей час.

Незважаючи на те, що попередня, четверта частина, була дуже успішна у фінансовому плані, критики рознесли її в пух і прах за невиразність, повтори і штампи. До п'ятої частини боси Діснея ставляться з більшою серйозністю. Сценарій Джеффа Натансона був розкритикований, і тепер сценарист посилено працює над виправленням помилок.

Поки є загальна концепція. Злагоджений колектив в особі Продюсера Джеррі Брукхаймера, вище названого сценариста і режисерів Еспена Сардберга і Хоакіна Роннінг, на думку керівництва фільму, ще не виклалися на всі 100 %, тому постійно вимагають від них доробок.

У новій частині , крім головного героя , обіцяють появи відьми , до якої у Джека Горобця з'являться почуття. Крім того , давно про повернення в «Пірати Карибського моря» мріє Орландо Блум , але схоже на те , що місця йому в новій картині не знайшлося , зате повернеться так полюбилися глядачам капітан Барбосса . Є також привид колишнього британського військового і любовна лінія , не пов'язана з Джеком Горобцем , але вона несуттєво впливає на сюжет , апогеєм якого стане пригода на Бермудських островах. Втім , сюжет ще перебуває в стадії розробки , так що хто знає , кого ми побачимо на екранах у фіналі.
Помилковий заголовок — L;tr Ujhj,twm gjdthytnmcz yf dtkbrbq trhfy

20 Січня, 01:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис