Настільна версія
мова | язык

Справжні ліричні спогади від Назара Савка

21 Січня, 19:29

Поділитися:

15 лютого у залі Львівської обласної філармонії Назар Савко та струнний квартет Рококо запрошують усі закохані серця зануритись у «Спогади». Саме так називається нове музичне дійство артиста, котрий вже давно не залишає в спокої серця найкращої половини людства і заворожує їх своїми ліричними композиціями.

Цієї весни Назар показав львівській публіці, що таке драйв і рок-н-рол, співаючи запальні пісні у сольному концерті «Скрипковий рок-н-рол». Програма ж «Спогади», є абсолютно іншою. «Спогади» - це віддзеркалення душі артиста. У концерті прозвучать авторські пісні Назара в музичному супроводі струнного квартету Рококо, котрий здивував львівську вибагливу публіку виконанням каверів на різноманітні світові рок шлягери. Рококо – це чотири музиканти, котрі грають на трьох віолончелях і скрипці.

Несподіваним для глядача стане читання інтимної лірики Назара Савко, котру він приберіг саме для цього дня, коли амури не сплять і просто витають у повітрі. 15 лютого це саме той день коли потрібно співати і читати вірші своїм коханим, потрібно відкривати серця і не боятись сказати одне одному «кохаю».
Помилковий заголовок — Cghfd;ys kshbxys cgjuflb dsl Yfpfhf Cfdrf

21 Січня, 19:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон