Настільна версія
мова | язык

Четвертий сезон серіалу «Шерлок» буде

23 Січня, 17:55

Поділитися:

Довгоочікуваний третій сезон популярного серіалу «Шерлок» не стане останнім. Один з головних сценаристів серіалу Стівен Моффат, підтвердив, що зйомки 4 сезони Шерлока обов'язково будуть і навіть натякнув на 5-ий сезон.

Після перших двох серій 3 сезону, дуже багато було критики «Серіал вже, не той», «Шерлок занадто людяний», «Все якось гарно і нудно» — саме так, велика інтернет-спільнота характеризує 3 сезон популярного серіалу. У цих словах є частка правди. Хоча, коли в 2010 році, 34-річний Бенедикт Камбербетч постав перед усіма в ролі Шерлока Холмса , від цього серіалу ніхто нічого грандіозного не чекав. По-перше тому, що Камбербетч, та й вся акторська трупа, були мало кому відомі, а по-друге, в Лондоні є пам'ятник Шерлоку Холмсу, в скульптурі якого вгадується великий Василь Ліванов, так що до нового серіалу про Шерлока, навіть самі британці ставилися зі великим скептицизмом. Але вже після першого сезону «Шерлока» у стрічки з’явилося мільйони прихильників по всьому світу.

Напевно, Моффат і Геттіс занадто перетримали початок 3-го сезону. За майже півтора роки, серіал обріс армією фанатів і всі вони гадали, як же він виживе. І до першого січня, у всіх глядачів були надто сильні очікування від першої серії і саме ці очікування зіграли поганий жарт з фанатами. Всі чекали диво, адже це ж великий Шерлок, він же зміг якимось неймовірним чином врятуватися, адже це ж Камбербетч, найхаризматичніший актор у світі, обов'язково повинен бути шедевр, а ніяк інакше. А вийшло все за відомою схемою: коли щось стає занадто популярним, дуже важко творити щось шедевральне, тому що кожен твій рух розглядають під мікроскопом і все пильніше помічають кожен недолік.
Помилковий заголовок — Xtndthnbq ctpjy cthsfke «Ithkjr» ,elt

23 Січня, 17:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин