Настільна версія
мова | язык

Микола Басков не спілкується із сином

22 Квітня, 12:23

Поділитися:

Співак Микола Басков повідав про стосунки з колишньою дружиною Світланою Шпігель і сином.

"Я чув, що Свєта вийшла заміж, і я дуже радий за неї. Я щасливий, що вона знайшла своє кохання, що у неї все добре склалося в особистому житті, - сказав Микола Басков. - Нехай її шлюб буде щасливим - вона це заслужила. У мене залишилися до Свєти найсвітліші почуття, тому я радий, що вона щаслива".

До того факту, що його син кличе батьком іншого чоловіка, Микола ставиться спокійно. "Ми вже давно живемо кожен своїм життям. І воно у нас, як ви розумієте, різне. Я просто по життю вибрав служіння глядачам. Сцена - це найголовніше в моєму житті. Так вийшло, що з сином я не бачуся. Але я за нього молюся. Він у моєму серці. Я буду щасливий, якщо у нього буде хороший батько. Думаю, якщо чоловік Свєти її любить, він буде любити мого сина як свого. Адже для люблячої людини зовсім не важливо, від кого народилася дитина".

Сам же Микола, нещодавно розлучився з Оксаною Фьодоровою, поки одружуватися не збирається: "Ой, такі події неможливо передбачити... Все ще попереду".

Нагадаємо, Микола Басков і Світлана Шпігель прожили в шлюбі сім років і розлучилися три роки тому. Микола з тих пір не бачився ні з сином, ні з колишньою дружиною.

На питання "чому?" Басков відповідав, що колишня дружина забороняє йому спілкуватися з дитиною. Більш того, син навіть не носить його прізвище. За власним визнанням співака, він взагалі намагається не згадувати про колишню сім'ю.

Проте журналісти вирішили докопатися до суті питання і додзвонилися до колишнього тестя Бориса Шпігеля. Той, м'яко кажучи, був сильно здивований позицією екс-зятя. За його словами, за минулі роки Басков навіть не намагався зустрітися з маленьким Броніславом.

"Після розлучення Коля випав з їхнього поля зору, тому в родині роблять вигляд, що цієї людини просто не існує", - додав Шпігель.
Помилковий заголовок — Vbrjkf <fcrjd yt cgskre'nmcz sp cbyjv

22 Квітня, 12:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків