Настільна версія
мова | язык

Гурт Скрябін присвятив пісню подіям на Грушевського

27 Січня, 01:18

Поділитися:

Назва нової пісні Скрябіна повністю відповідає її змісту і подіям в Україні, зокрема в столиці, Києві — «Революція у огні». Соліст гурту Андрій Кузьменко співає про те, як «свої на своїх надягають наручники». Приспів звучить наступним чином: «Де правди шукати, коли брат на брата», «Я хочу тут жити, а не вмирати». Кліпом до пісні стали змонтовані уривки подій, що відбувалися на Грушевського 22 січня.

Кузьма зауважив, що композиція народилася у його голові після останніх подій — співак написав пісню за дві години. «Завжди гарні пісні виходять, коли є момент, що розбурхав свідомість. А тут півсвіту розбурхалося. Якщо є ідея, то вона переростає в історію і все швиденько виходить», — розповів Кузьма і одному з інтерв`ю. Також артист пожалівся, що не розуміє українських радіостанцій та ранкових шоу, які роблять вигляд, що нічого не сталося. Соліст гурту поділився, що більшість радіостанцій відмовилися брати його нову пісню «Революція у огні» до свого ефіру. 

Нагадаємо, що не тільки Скрябін підтримує українців у їх боротьбі проти свавілля влади. Співачка Руслана повернулася з Брюсселя, куди їздила, щоб привернути увагу Європи до наростання насильства і антидемократичних кроків української влади.


Помилковий заголовок — Uehn Crhz,sy ghbcdznbd gscy. gjlszv yf Uheitdcmrjuj
27 Січня, 01:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День радіо

Сьогодні іменини святкують:

Валентин, Євсій, Єлизавета, Леонтій, Олексій, Савва (Сава), Фома