Настільна версія
мова | язык

Волочковій подарували білого козла

27 Січня, 14:46

Поділитися:

Анастасія Волочкова досі приймає подарунки на честь свого Дня народження. Відомий продюсер Барі Алібасов вирішив бути оригінальним і подарував балерині… білого козлика! Волочкова тепер не знає, що їй робити з білосніжним парнокопитним. 

У мікроблозі Волочкова опублікувала фотографію вихованця: козеня лежить у ліжку разом з Анастасією на подушках, закутане у леопардовий плед. «Люди! Мені Барі Алібасов на ДН подарував маленького козлика. Що мені з ним робити?» — попросила поради Волочкова у підписників свого «Інстаграму». Шанувальники не змусили себе довго чекати. Одні радили віддати козлика родичам у село, інші — організувати зоопарк, а треті порекомендували виростити козеня і віддати назад Барі Алібасову.

Відзначимо, що інші подарунки на 38-річчя балерини були, на щастя, не настільки оригінальними: їй вручали квіти, а домробітниця ощасливила Волочкову комплектом постільної білизни з лотосами. Також, Настя хвалилася дорогоцінними прикрасами, які, за її словами, замінять її вкрадену колекцію.
Помилковий заголовок — Djkjxrjdsq gjlfhedfkb ,skjuj rjpkf

27 Січня, 14:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День банківських працівників України

Сьогодні іменини святкують:

Антон, Давид, Іван, Йосиф (Йосип, Осип), Ісидір (Сидір), Михайло, Степан (Стефан)