Настільна версія
мова | язык

Потап і Настя очолили путівник по шоу-бізнесу Росії

22 Квітня, 12:29

Поділитися:

Всенародні улюбленці відкрили революційну прем'єру - перший в Європі Каталог iShowbiz для Apple iPad.

Ні для кого не секрет, що Потап і Настя завжди і скрізь перші. На своїй творчій кухні шоу-супер-мен Потап невпинно «куховарить» істинно народні хіти, в яких з невичерпною дотепністю піднімає найактуальніші тенденції та настрої. Без участі легендарного дуету не обходиться ні одне масштабне і значуще концертне дійство країни, де Потап і Настя демонструють яскраві номери і сміливі перевтілення. Але вітчизняною сценою легендарний дует не обмежується - а з розмахом гастролює, наприклад, по США, де квитки на їхні виступи минулого літа були дорожчими, ніж на шоу Lady Gaga. Серед інших закордонних концертів можна також відзначити виступ на сцені найпрестижнішої концертної арени Лондона - «The O2». І так як цей дует - номер один в Україні, Потап і Настя стають особами найпрогресивніших проектів.

Так, на початку квітня український Щорічний каталог Showbiz презентував перший iPad-видання iShowbiz, яке переверне уявлення про презентацію артистів у музичному бізнесі. Каталог Showbiz виходить вже вісім років у друкованій версії, але з розвитком цифрових технологій його творці вирішили зробити крок вперед і зробити версію журналу з «мультимедійної начинкою». Ідея була виконана на основі самого актуального дівайса наших днів - iPad'а.

Як пише siteua.org, «Айпед-каталог» розроблявся не тільки для України і Росії, а і для зручного розповсюдження у Великобританії, Німеччині, Іспанії, Італії, США, Канаді, Ізраїлю і навіть Австралії - словом, всіх країн, де цікава наша сцена. І звичайно, таке топове видання, просто не могло вибрати нікого іншого, крім Потапа і Насті, для свого першого номера!
Помилковий заголовок — Gjnfg s Yfcnz jxjkbkb gensdybr gj ije-,spytce Hjcsї

22 Квітня, 12:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір