Настільна версія
мова | язык

Джонні Депп не підписуватиме шлюбний контракт з Ембер Херд

27 Січня, 18:37

Поділитися:

Неперевершеній Ембер Херд вдалося зробити те, чого за 14 років не змогла домогтися Ванесса Параді. 27-річна актриса не тільки надихнула 50-річного Джонні Деппа на одруження, але і стане офіційною спадкоємицею всього спадку Джека Горобця.

Ембер продемонструвала новеньке обручку на вечері в лос-анджелеському ресторані Ago 13 січня. Джерела говорять, що Джонні зробив їй пропозицію під час різдвяних канікул.

А пізніше з'ясувалося, що Джонні Депп не проситиме Ембер Херд підписувати шлюбний контракт. Депп занадто боїться втратити Херд, щоб просити її відмовитися від будь-яких прав на його величезного спадок.

«Вона (Ембер Херд) завжди хотіла бути багатою і знаменитою», — стверджує джерело з оточення актриси. — І вона заради Джонні відмовилася від відносин, які тривали чотири роки. Тому Джонні не хоче робити нічого, що може змусити її від нього відвернутися, наприклад, просити її підписати шлюбний контракт».

Джонні Депп без розуму від Ембер Херд, з якою познайомився на зйомках фільму «Ромовий щоденник», він переслідував її протягом довгого часу, роблячи воістину царські подарунки і благаючи стати його дружиною.
Помилковий заголовок — L;jyys Ltgg yt gslgbcedfnbvt ik.,ybq rjynhfrn p Tv,th {thl

27 Січня, 18:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків