Настільна версія
мова | язык

Samsung і Google об`єдналися проти Apple

29 Січня, 21:00

Поділитися:

Samsung та Google підписали договір про співпрацю. Угода, фінансові умови якого не розголошуються, укладена строком на 10 років і охоплює патенти, що належать обом компаніям. Таким чином, техногіганти офіційно оголосили про створення глобального патентного альянсу, в рамках якого дві компанії використовуватимуть патенти один одного. 

Google і Samsung є двома найбільшими гравцями ринку Android-рішень і часто стають об'єктами патентного переслідування з боку інших виробників, а також «патентних тролів», таким чином, вдвох їм буде легше боротися з противниками. Сторони не повідомляють, чи йде мова тільки про патенти на мобільні технології чи про патенти взагалі. У заяві сторін сказано, що подібна угода дозволить компаніям «поглибити співпрацю в області досліджень і розробок поточних і майбутніх проектів». «Працюючи спільно під угодами, подібними цієї, компанії можуть скоротити ризики потенційних патентних переслідувань і зосередитися на інноваціях», — говорить заступник патентного юрисконсульта в Google Аллен Ло. У Samsung зазначають, що компанія вже укладала схожі угоди і вони довели свою ефективність. «Взаємовигідна угода поширюється на існуючі патенти компаній, а також ті, які будуть зареєстровані протягом найближчих десяти років» — заме так повідомляється у тексті угоди.

Окрім того далі йдеться про те, що: «Samsung і Google показують решті частини індустрії, що від співпраці можна отримати більше, ніж від непотрібних патентних суперечок». Зрозуміло, бренди натякають на свого конкурента Apple, який може програти від співпраці Samsung і Google.
Помилковий заголовок — Ыфьыгтп s Пщщпду j,`'lyfkbcz ghjnb Фззду

29 Січня, 21:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків