Настільна версія
мова | язык

Він Дизель, що він танцює під Мадонну і Кеті Перрі, став хітом інтернету

29 Січня, 21:14

Поділитися:

Відео американського красунчика, актора Віна Дизеля, який танцює під пісні Кеті Перрі та Бейонсе стало хітом і зібрало в Facebook більше 700 тисяч «лайків». На відео актор у білій майці і шортах танцює під пісню «Dark Horse» Кеті Перрі, а потім вмикає пісню Бейонсе «Drunk in Love». При цьому Дизель наслідує рухи Бейонсе, які, судячи з усього, вивчив за записами її виступу, викладеним в інтернет.

«На жаль, мені потрібно було готуватися до зйомок фільму, багато працювати, тому я не зміг піти на «Греммі», Тим не менше, я подивився всі кльові виступи, які там були», — говорить Дизель.
Опублікований актором ролик викликав бурхливу реакцію користувачів в соцмережах. За кілька годин відео зібрало більше 500 тисяч «лайків» і близько 54 тисяч коментарів. На даний момент кількість «лайків» під відео перевищило позначку в 830 тисяч.

Користувачі Twitter пишуть, що не можуть перестати сміятися, дивлячись на актора, а видання Mashable навіть називає домашнє відео Дизеля «його кращою акторською роботою». Журналістка New York Magazine Морін О'Коннор в свою чергу закликає своїх передплатників створювати на основі відео гіфки, які обіцяє ретвітити у своєму обліковому записі.

Він Дизель є одним з найбільш популярних користувачів Facebook. На його сторінку підписано більше 63 мільйонів чоловік. Багато в чому популярність актора пов'язана з невимушеним стилем спілкування, який він обрав для себе в соцмережі. Дизель часто листується з фанатами, постить фотографії зі зйомок і навіть картинки з цитатами.
Помилковий заголовок — Dsy Lbptkm? oj dsy nfyw.' gsl Vfljyye s Rtns Gthhs? cnfd [snjv synthytne
29 Січня, 21:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон