Настільна версія
мова | язык

Студенти університету в Нью-Джерсі слухатимуть курс про Бейонсе

31 Січня, 12:49

Поділитися:

R&B-ікона Бейонсе зробила вже достатньо, щоб стати предметом дослідження, саме так вважають американські науковці. В університеті Ротжерса, що в Нью-Джерсі, незабаром почнеться курс під назвою «Politicizing Beyoncе», де студенти будуть аналізувати творчість виконавиці і з'ясовувати, як в ньому відбивається американська культура, фемінізм, гендерні проблеми та інші аспекти.

«
Це не курс про політичну ангажованість Бейонсе або про те, скільки разів і як вона виступала під час інавгурації президента Обами», — заявляє один з викладачів, Кевін Аллред. Наприклад, в рамках курсу будуть порівнювати і протиставляти текст пісні та відео «Drunk in Love» з важливими роботами руху «Чорний фемінізм», в тому числі з роботами Еліс Уокер.

Лектор стверджує, що Бейонсе є найкращим кандидатом для подібного порівняння, оскільки її персоналія найчастіше фігурує в сучасній американській музичній культурі. «Вона відсуває кордони», — говорить Аллред, — «В той час як інші митці просто випускають музику, вона створює грандіозну розповідь зі свого життя, своєї кар'єри, формує глибокий образ».

Тим часом, в Джорджтаунському університеті проходить курс «Соціологія хіп-хопу: Jay Z», який досліджує значення творчості та особистості чоловіка Бейонсе.
Помилковий заголовок — Cneltynb eysdthcbntne d Ym.-L;thcs cke[fnbvenm rehc ghj <tqjyct

31 Січня, 12:49

Поділитися:

За матеріалами: mainpeople.ua

Теги: Бейонсе, курс, університет

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон