Настільна версія
мова | язык

Kishe вдруге став татом

31 Січня, 15:55

Поділитися:

Початок 2014 ознаменувався для музиканта Kishe знаменною подією! Андрій вдруге став татом! Зовсім недавно дружина Оксана подарувала йому ще одну доньку. Почесне право назвати новонароджену випало старшій дочці сімейства. Софія вирішила, що найкрасивіше ім'я для молодшої сестрички — Алісія, або як її називають інші члени сім'ї — Аліса, Еліс. Андрій жартує: «коли у мене народиться син, я назву його Бекстор. І тоді у мене буде Софі, Еліс, Бекстор. Так звуть мою улюблену співачку=)».

Новонароджена з мамою відчувають себе чудово. Батьки намагаються приділяти час обом дочкам. Мама багато часу проводить з молодшою, а тато більше уваги приділяє старшій доньці. Сімейство вже готується до своєї першої фотосесії в оновленому складі для популярного українського видання. Щоправда, для якого саме, Андрій поки тримає в секреті.

Але що абсолютно не таємно, так це те, що не дивлячись на велику зайнятість в сім'ї, Kishe не забуває про своїх шанувальників і вже готує великий весняний сюрприз. Не дарма ж кажуть «як рік почнеш, так він і пройде». Якщо вже рік почався так насичено, залишається тільки гадати, які сюрпризи очікують нас на концертах виконавця в 2014 році.

А поки Андрій багато часу приділяє родині і всім бажає того ж: «Я хочу привітати всі молоді сім'ї, які теж стали батьками в ці дні. Бережіть себе і своїх близьких, цінуєте один одного і нехай ваші дітки будуть здорові і щасливі!»
Помилковий заголовок — Лшыру dlheut cnfd nfnjv

31 Січня, 15:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)