Настільна версія
мова | язык

Дженніфер Лоуренс таємно заручилася

3 Лютого, 14:47

Поділитися:

Як повідомляє видання «OK! Magazine», акторська пара Дженніфер Лоуренс і Ніколас Холт побралися напередодні Різдва і скоро почнуть підготовку до весілля.

Відомо, що Холт зробив пропозицію в присутності рідних. Коли вся родина зібралася у вітальні, насолоджуючись вночі перед Різдвом, Нік попросив загальної уваги і звернувся до Дженніфер. Він встав і взяв дівчину за руку, допомагаючи їй також встати. Тоді він опустився на коліно, дістав з кишені обручку і попросив її руки. Лоуренс відповіла згодою. Але дівчина поки не поспішає публічно повідомити про заручини або про дату весілля, пояснюючи це так: «Ви не хочете, щоб ваші відносини обговорювалися в пресі, але в той же час чим більше ви намагаєтеся зберегти їх у таємниці, тим більше засоби масової інформації намагаються «розсекретити» вас».

Дженніфер Лоуренс зустрічається з Ніколасом Холтом з 2011 року. Про їх роман стало відомо після виходу в прокат фільму «Люди Ікс: Перший клас». Варто нагадати, що скоро розпочнуться зйомки фільму режисера Дрейка Доремуса з Ніколасом Холтом і зіркою вампірської саги «Сутінки» Крістен Стюарт у головній ролі, де вони зіграють закохану пару.
Помилковий заголовок — L;tyysath Kjehtyc nf'vyj pfhexbkfcz

3 Лютого, 14:47

Поділитися:

За матеріалами:probomond.ru

Теги: Лоуренс, заручини

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій