Настільна версія
мова | язык

Кемерон Діаз готова до заміжжя

22 Квітня, 12:53

Поділитися:

Знайомі актриси Кемерон Діаз говорять, що вона готова офіційно оформити стосунки зі своїм бойфрендом Олексієм Родрігезом.

Кемерон Діаз і гравець бейсбольної команди New York Yankees зустрічаються близько двох років. Актриса прекрасно проводить час з його маленькими дочками від попереднього браку. А недавно вона познайомила його зі своєю мамою.

"Алекс дуже любить Кемерон і піклується про неї. А їй подобається те, що він сімейна людина", – сказав знайомий пари. Днями Родрігез був відмічений усюдисущими репортерами в ювелірному магазині Нью-Йорка, в якому вибирав обручки. Кемерон тим часом переїхала в Майамі, щоб бути ближче до коханого і його сім`ї.

Раніше в одному з інтерв`ю 38-річна Кемерон заявила, що не хоче виходити заміж в принципі. "Що я можу сказати про це? Якщо я відповім: "Так я хочу прожити своє життя", це означало б, що я закрию для себе інші можливості. Я дівчина, яка відкрита для самих різних можливостей і нових зустрічей з тими, хто готовий прийняти мене такою, якою я є", – сказала актриса, коли її запитали про сім`ю і дітей.

До речі, недавно Діаз возз`єдналася на екрані з Джастіном Тімберлейком. Актриса призналася, що їй дуже сподобалося працювати з колишнім бойфрендом.
Помилковий заголовок — Rtvthjy Lsfp ujnjdf lj pfvs;;z

22 Квітня, 12:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин