Настільна версія
мова | язык

В мережі з'явилися цілих два відео до фільму «Перший месник: Інша війна»

4 Лютого, 23:08

Поділитися:

Замість одного ролика з Супер Боул в мережі з'явилося цілих два відео до фільму «Перший месник: Інша війна»: офіційний другий трейлер англійською мовою і п'ятихвилинний трейлер німецькою (останній містить повну сцену бійки в ліфті, тому відео можна розцінювати як спойлерне. Справжнє свято для фанатів Капітана Америка!

Після видовищного анонса на Суперкубку з американського футболу з'явилося друге офіційне відео до фільму «Перший месник: Інша війна». Свіжий ролик краще знайомить із загадковим Зимовим солдатом — і товаришем, і супротивником Капітана Америка.

Крім цього, глядачі мають можливість поглянути на героїню Емілі ВанКемп — фатальну блондинку і суперницю Чорної вдови за чоловічу увагу Кепа. В цілому, другий трейлер вийшов видовищнішим за попередній, незважаючи на невеликі відмінності в змонтованому матеріалі.

Після руйнівних подій в Нью -Йорку з Месниками, новий фільм Marvel «Перший Месник: Інша війна» показує Стіва , відомого як Капітан Америка, що мирно живе в Вашингтоні і намагається пристосуватися до сучасного світу . Але коли на колегу по Щ.И.Т. здійснюють напад, Стів виявляється уплутаний в павутину інтриг, які ставлять весь світ під загрозу. Капітан Америка об'єднується з Чорною Вдовою, щоб викрити змову, борючись з професійним вбивцями, посланими, щоб змусити їх мовчати. Коли весь масштаб лиходійського плану стає зрозумілим, у Капітана Америки і Чорної Вдови з'являється новий союзник — Сокіл. Однак, незабаром їм доведеться зіткнутися з несподіваним і серйозним ворогом — Зимовим Солдатом.

У «Інший війні» знялися знайомі по іншим фільмам марвеловского всесвіту актори: Кріс Еванс, Скарлетт Йоханссон і Семюел Л. Джексон. До них приєдналися Роберт Редфорд в ролі одного з ветеранів урядового агентства «Щ.И.Т.» і Себастьян Стен, чий герой з кращого друга Капітана перетворився на безпринципного вбивцю. «Інша війна» стане першим релізом від Marvel в нинішньому році. Світова прем'єра фільму призначена на 28 березня, українська — на 3 квітня.
Помилковий заголовок — D vtht;s pэzdbkbcz wskb[ ldf dsltj lj askmve «Gthibq vtcybr^ Syif dsqyf»
4 Лютого, 23:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір