Настільна версія
мова | язык

Стрічка Олега Степченко «Вій» побила рекорд «Сталінграду»

4 Лютого, 23:17

Поділитися:

Стрічка Олега Степченко «Вій» , що вийшла на екрани 30 січня 2014, за перші вихідні прокату заробила 605,2 мільйона рублів, що більше ніж 17 млн долларів. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі кінокомпанії.

Картина не тільки стала касовим лідером тижня, а й встановила новий рекорд за зборами вітчизняного фільму у стартовий уїк-енд. Попередній рекорд належав стрічці Федора Бондарчука «Сталінград», що зібрала за стартовий уїк-енд 520 мільйонів рублів. Результат «Вія» опинився на 16 відсотків вище результату «Сталінграда».

Сюжет «Вія» частково заснований на однойменній повісті Гоголя, однак сценаристи досить вільно обійшлися з першоджерелом. Головним героєм картини є британський картограф Джонатан Грін, який за збігом обставин опинився на українському хуторі, де йому доводиться битися з нечистю. Роль Гріна виконав актор Джейсон Флемінг, раніше знімався у фільмах «Карти, гроші, два стволи», «Великий куш» і «Загадкова історія Бенджаміна Баттона». У «Вії» також зайняті Андрій Смоляков, Олексій Чадов, Валерій Золотухін, Ольга Зайцева і Агнія Дітковскіте.
Помилковий заголовок — Cnhsxrf Jktuf Cntgxtyrj «Dsq» gj,bkf htrjhl «Cnfksyuhfle»
4 Лютого, 23:17

Поділитися:

За матеріалами: lenta.ru

Теги: Вій, Степченко, фільм

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон