Настільна версія
мова | язык

Інтернет скоро може стати Outernet

6 Лютого, 14:45

Поділитися:

Група підприємців не тільки хоче захистити Інтернет від цензури, але і зробити доступ до інформації безкоштовним. Амбітна організація MDIF планує дати безкоштовний веб-доступ до всесвітньої павутини кожній людині на Землі.

MDIF в рамках проекту Outernet планує запустити сотні мініатюрних супутників CubeSats до 2015 року на низьку навколоземну орбіту. Кожен супутник буде безкоштовно транслювати Інтернет для телефонів і комп'ютерів мільярдам людей по всьому світу. Проект може забезпечити необмежений доступ в Інтернет в країнах, де немає доступу через цензуру, в тому числі в Китаї та Північній Кореї .

Організація планує звернутися в NASA, щоб перевірити їх Outernet технологію на Міжнародній космічній станції, щоб розпочати мовлення Wi-Fi для веб-користувачів по всьому світу. Проект поки стикається з низкою фінансових і технічних проблем. MDIF сподівається зібрати десятки мільйонів доларів у вигляді пожертвувань. Організація стверджує, що тільки 60 % населення земної кулі в даний час мають доступ до багатства знань, які можна знайти в Інтернеті, тому що багато країн не можуть або не хочуть надати людям інфраструктуру, необхідну для доступу до мережі.
Помилковий заголовок — Synthytn crjhj vj;t cnfnb Щгеуктуе

6 Лютого, 14:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон