Настільна версія
мова | язык

Діма Білан влаштував у Києві справжній кінець світу

6 Лютого, 15:13

Поділитися:

Діма Білан днями влаштував у Києві справжній кінець світу! В українській столиці відбулися зйомки нового музичного ролика під керівництвом відомого режисера Гоші Тоидзе.

«
Швидкі збори. У Київ на зйомки кліпу з Тоидзе Гошею! Ееех 2 дня задоволення)», — написав Білан напередодні, після чого протягом двох днів не переставав ділитися своїми враженнями з прихильниками, викладаючи численні фотографії зі знімального майданчика.

Підписники Білана в соціальних мережах стали свідками справжнього апокаліпсису, власноруч створеного кліпмейкерами в самому серці України. На одній з фотографій Білан у вогні, на іншій — він і його напарниця дизайнер Юлія Саркісова вимазані сажею, а навколо обвуглені машини і густий туман від димових шашок. І без цього вражаючі кадри супроводжували нескінченні хештеги співака: «# rembo повертається», «Герой ролика! Кінець світу!», «# War # musicvideo # movie війна».

Білан також наводив у своєму мікроблозі цитати фраз, які звучали під час зйомок: «Паніка все ще готова чи вже розбіглася по кутах?)», «Де він біжить? Щоб я так біг, прям атлетично біжить!))», «Всі будуть розставлені по місцях і будуть панікувати у повній мірі!». Загалом, Білан остаточно заінтригував усіх.

До речі, на фотографіях засвітився і режисер Фелікс Михайлов, що також не пройшло повз око шанувальників. «Ну якщо ще і Фелікс , який ставив номер на Євро 2009, доклав руку до створення ролика, то це має бути шедеврально», — написала одна із прихильниць.

Однак, незважаючи на численні запитання, Діма так і не розкрив найголовніший секрет — на яку саме пісню знімався кліп. Не проговорився про виконану роботу і продюсер ролика Ілля Стюарт, який на чергове запитання користувачів про те, що саме знімає Білан, відповів: «кінець світу, як завжди))».
Помилковий заголовок — Lsvf <skfy dkfinedfd e Rb'ds cghfd;ysq rsytwm cdsne

6 Лютого, 15:13

Поділитися:

За матеріалами: starhit.ru

Теги: Білан, Київ, кліп, зйомки

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)