Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль представила довгоочікуваний альбом і нову пісню

6 Лютого, 15:26

Поділитися:

Тіна Кароль зробила подарунок своїм шанувальникам до Дня закоханих. Відбувся реліз нового альбому Тіни Кароль під назвою «Помню», над яким співачка працювала весь минулий 2013 рік, і в який увійшла нова композиція «Закрили твої очі». 

В альбомі — сім балад, сім відвертих історій Тіни Кароль, які є справжньою музичною сповіддю. Обкладинка альбому оформлена у вигляді картини: співачка зображена на обкладинці закритою і беззахисною одночасно. Разом з ком пакт-диском в альбом вкладений буклет у вигляді щоденника, всі тексти пісень написані у віршованій формі на папері зошита в клітинку.

Остання сторінка щоденника містить кілька потаємних рядків від самої співачки: «Дякую авторам пісень за заповнення моєї самотності, всім близьким і «ФанТіну» за те, що в «горі і радощах, хворобі і здоров'ї» — поруч зі мною, сину за прекрасне відчуття материнства. Цей альбом — про любов між двох світів, нескінченну і безмежну, як моє бажання зустрітися з тобою знову», — написала вона. Нагадаємо, в День закоханих відбудеться прем'єра музично-документального фільму про життя і творчість української співачки Тіни Кароль «Сила любові і голосу».
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm ghtlcnfdbkf ljdujjxsredfybq fkm,jv s yjde gscy.
6 Лютого, 15:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон