Настільна версія
мова | язык

«Євробачення» посилить покарання за неправильний підрахунок голосів

8 Лютого, 18:05

Поділитися:

Організатори міжнародного музичного конкурсу «Євробачення» мають намір посилити покарання для національних мовних компаній, якщо в ході голосування або після нього виявляться неточності у підрахунку голосів.

Про нові правила стало відомо після того, як було проведено вивчення телеголосування у фіналі конкурсу минулого року. Нагадаємо, що тоді представниками EBU були виявлені спроби фальсифікації результатів. Тоді консультанти не знайшли доказів того, що до нечесного каналу були причетні мовники. Але з 2014 року партнери телеканалів будуть відповідати за допущені неточності.

У заяві організаторів повідомляється, що мовникам, які допустили помилки в підрахунках голосів, можуть заборонити трансляції конкурсів протягом трьох років точно так, як за поведінку своїх фанатів несуть відповідальність футбольні клуби.

Нагадаємо, що ще в вересні 2013 року організаторами конкурсу було прийнято рішення зробити професійне голосування відкритим. Імена всіх членів журі будуть оголошені на кілька днів до початку першого півфіналу. При цьому в журі можуть входити тільки професіонали, які не брали участь в конкурсі 2 останніх роки.

Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» в перший раз відбувся в 1956 році і з того часу проходить щорічно. Господинею конкурсу стає країна, представник якої був переможцем попереднього конкурсу. «Євробачення-2014» буде проходити з 6 по 10 травня в Копенгагені.
Помилковий заголовок — «"dhj,fxtyyz» gjcbkbnm gjrfhfyyz pf ytghfdbkmybq gslhf[eyjr ujkjcsd

8 Лютого, 18:05

Поділитися:

За матеріалами: artnews.in.ua

Теги: Євробачення, покарання

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван