Настільна версія
мова | язык

Українськи журналіст знову потрапив на сторінки світових таблоїдів

8 Лютого, 19:48

Поділитися:

Леонардо Ді Капріо прийшов на міжнародний фестиваль в Санта-Барбарі, на якому йому і Мартіну Скорсезе вручали нагороди за фільм «Вовк з Уолл-стріт». Нічого не підозрюючи, актор йшов по червоній доріжці, коли до нього стрімко підійшов Віталій Седюк, впав перед ним на коліна і міцно обійняв. У цей момент до ДіКапріо підбігли його представники, грубо відштовхнули журналіста і вивели.

Журналіст Віталій Седюк — той самий чоловік, який підійшов у Києві до журналістки петербурзького «5 каналу» Катерині Іванової і став вимагати говорити правду. А перед цим під час прямого ефіру подарував кореспонденту телеканалу «Росія» «Оскар» зі словами «Передайте це Дмитру Кисельову за брехню і ахінею».

Це не ще не всі «заслуги» Віталія. На церемонію вручення премії «Золотий глобус», він прийшов з величезним плакатом, де зображені побиті українці. Зображення викликало небувалий ажіотаж серед американських селебрітіс, зокрема голлівудська зірка Том Хенкс навіть зробив фото на пам'ять.

Ще раніше, під час вручення премії Grammy-2013 в минулому лютому Сердюк вийшов на сцену разом з співачкою Адель! Сек'юріті, м'яко кажучи, були розлючені, а Дженіфер Лопес просто в шоці! За цю витівку журналіста 1+1 судили в США.

Ось такий цікавий український «журналіст».
Помилковий заголовок — Erhfїycmrb ;ehyfkscn pyjde gjnhfgbd yf cnjhsyrb cdsnjdb[ nf,kjїlsd
8 Лютого, 19:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор