Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль представила автобіографічну картину «Сила любові і голосу»

11 Лютого, 23:18

Поділитися:

Відбувся допрем'єрний показ довгоочікуваного музично-документального фільму про життя і творчість однієї з кращих і найвідоміших українських співачок — Тіни Кароль. Картина «Сила любові і голосу» — це одкровення, що складається з музичних номерів, якими Тіна сподівається надихнути людей, які пережили горе. Співачка розповіла про події і почуття, які її супроводжували під час нелегкої сімейної драми — боротьби за життя коханого.

На прем'єру прийшло багато зіркових гостей, серед яких: Макс Барських, Маша Єфросиніна, Влад Дарвін, Діма Коляденко, Стас Шурінс, Діма Каднай, Ольга Фреймут та багато інших. Також присутня була і сама Тіна, яка разом з гостями вперше подивилася кінокартину.

За словами режисера, Олени Коляденко, було дуже складно і відповідально знімати фільм про чужу долю: «
Весь час потрібно було бути делікатним у своїх думках і діях, намагатися не зачепити, не образити почуття сім'ї героїні. Коли тобі довіряють найпотаємніше, це як посудина, важливо донести її НЕ розплескавши, не зронивши ні однієї краплі! Ми багато працювали. Навчилися за час процесу створення фільму відчувати один одного. Були нічні листування, суперечки, сльози, сміх. Найважливіше для мене було зробити так, щоб глядач не просто дивився фільм — історію Жінки, а відчував його душею! Не співчував, а саме відчував!».

В основу фільму ліг монолог Тіни, в якому вона чесно і щиро ділиться з глядачем своїми почуттями та емоціями, розкриваючи свою душу і серце, не прикриваючи їх нічим.

Чуттєва картина про нелегку долю не залишила байдужим нікого. Повний зал аплодував героїні і всій знімальній групі стоячи. Телевізійна прем'єра кінокартини відбудеться 14 лютого о 22:05 на каналі 1+1 .
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm ghtlcnfdbkf fdnj,sjuhfasxye rfhnbye «Cbkf k.,jds s ujkjce»

11 Лютого, 23:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор