Настільна версія
мова | язык

Thirty Seconds to Mars виступлять в Києві вже через місяць

12 Лютого, 15:09

Поділитися:

Вже за місяць, 12 березня, в столичному Палаці спорту, відбудеться концерт всесвітньо відомої американської групи «Thirty Seconds to Mars». Захід проходитиме в рамках туру «Love Lust Faith + Dreams». Музиканти виступлять на підтримку нового альбому, реліз якого відбувся в травні 2013 року.

«Thirty Seconds to Mars» є однією з найуспішніших альтернативних груп нашого часу, вони записали 4 повноцінних альбоми, і продали більше 5 млн. копій своїх платівок. Група зміцнила свою репутацію альбомом «Love Lust Faith + Dreams», що кидає виклик законам гравітації! Перш, ніж відправитися в світове турне на підтримку нового альбому, «Thirty Seconds to Mars» об'їздили світові фестивалі і обіцяють влаштувати яскраві шоу в Європі, включаючи Україну.

«Європа для нас стала другою домівкою, ми з нетерпінням чекаємо, щоб знову вирушити в захоплюючу подорож», — розповідає Джаред Лето. «Крім пісень з нового альбому «Love Lust Faith + Dreams» ми відіграємо треки з «This Is War», «A Beautiful Lie», щоб подарувати видовищний вечір, повний сюрпризів», — обіцяє соліст групи.

Музиканти є рекордсменами за кількістю виступів. В рамках туру This Is War TSTM відіграли більше 311 шоу в 60 країнах, на повністю заповнених аренах і побили рекорд Гіннеса!

Не пропусти єдиний концерт улюбленої групи в своїй країні!
Помилковий заголовок — Ершкен Ыусщтвы ещ Ьфкы dbcnegkznm d Rb'ds d;t xthtp vsczwm
12 Лютого, 15:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій