Настільна версія
мова | язык

Складено рейтинг виробників «розумних» пристроїв

13 Лютого, 11:46

Поділитися:

Журнал Fast Company щороку традиційно публікує свій рейтинг найбільш інноваційних компаній категорії «Споживча електроніка». Цього року звання самої інноваційної компанії отримала Google. Журнал відзначив телевізійну приставку Chromecast, смарт-окуляри Google Glass, а також за покупку виробника техніки для «розумних» будинків компанії Nest Labs.

А от китайська компанія Xiaomi несподівано обігнала Apple! Видання помістило китайського виробника смартфонів на другий рядок списку. Обігнати Apple Xiaomi, за версією журналу, змогла завдяки стрімкому прогресу. Всього за три роки компанія стала третім за величиною виробником смартфонів у країні. У 2013 році її виручка зросла на 150 % — до $ 5,2 млрд. Xiaomi за минулий рік продала майже 19 млн. «розумних» телефонів, а в 2014 планує перевищити цей результат в два рази.

Apple зайняла лише третій рядок списку. Серед її останніх інноваційних досягнень — iOS 7, нові Mac Pro, смартфони iPhone 5s і 5c і вдосконалені планшети iPad Air.

У першу десятку рейтингу також потрапили онлайн-рітейлер Amazon (4 місце), Sony (6), виробник конструкторів Lego (8), творець роботів-пилососів iRobot (9).
Помилковий заголовок — Crkfltyj htqnbyu dbhj,ybrsd «hjpevyb[» ghbcnhjїd

13 Лютого, 11:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор