Настільна версія
мова | язык

Вже через 4 роки кожен, можливо, матиме вдома маленький літакомобіль

13 Лютого, 11:47

Поділитися:

Компанія «Terrafugia» планує серійно випускати літаючі автомобілі. Розробники позиціонують транспортний засіб як літак, який може їздити по дорогах. Повідомляють на на сайті компанії «Terrafugia».

За повідомленням розробників, максимальна швидкість транспортного засобу на дорозі - 160 км/год. Для зльоту потрібна ділянка довжиною в 518 метрів. Місткість бака - 87 літрів, при цьому транспортний засіб може пролетіти до 660 км.

Компанія планує випустити серію автомобілів-літаків у 2016 році. Повідомляється, що стартова ціна на даний ТЗ становитиме $ 279 000.

Легкомоторний літак успішно пройшов всі випробування. Його підняли на висоту 1400 футів. Щоб отримати можливість керувати літаком, потрібно надати льотну ліцензію і 20 годин льотного часу. Для безпеки транспортний засіб оснащений парашутом, який в екстреній ситуації посадить автомобіль на землю.

Представники компанії «Terrafugia» стверджують, що літак буде доступним для всіх охочих, так як ціна на нього порівняно невисока і технічне обслуговування можна буде проводити на звичайних СТО.

Помилковий заголовок — D;t xthtp 4 hjrb rj;ty? vj;kbdj? vfnbvt dljvf vfktymrbq ksnfrjvj,skm
13 Лютого, 11:47

Поділитися:

За матеріалами: uapress.info

Теги: літак, автомобіль

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)