Настільна версія
мова | язык

Віталій Козловський став продюсером!

18 Лютого, 16:36

Поділитися:

Віталій Козловський почав співпрацю з молодою талановитою співачкою Юлією Думанської. І почав не просто, а з масштабного проекту. Артисти записали дует — «Тайна» — і вже відзняли на композицію кліп.

«
З Юлею ми знайомі досить давно. Вона, як і я, родом зі Львова. Але рішення співпрацювати і стати її продюсером я прийняв тільки зараз, коли в моїй кар'єрі з'явилася стабільність і можливість приділяти час продюсуванню, — розповів Віталій Козловський. — Для того, щоб бути продюсером, а не просто вважатися таким і так себе називати, потрібно вкладати в проект багато сил, часу та праці. Потрібен великий досвід. Потрібні зв'язки, перспективи, ідеї. На сьогоднішній день все це у мене є. Я твердо знаю, чого хочу, знаю таємниці бізнесу і готовий взяти на себе відповідальність за творчу долю талановитої людини. Юля дуже гарна, молода, талановита і працьовита. Упевнений, що її чекає велике творче майбутнє», — додав співак.

Зйомки пройшли в Києві і тривали рівно добу. Режисером відео стала Катя Царик. Дизайнером ексклюзивних костюмів для артистів виступила Олена Бернацька і будинок моди Helenber. Незважаючи на втому, і Віталій, і Юлія міняли образ , перевтілювалися і виконували на знімальному майданчику складні трюки.

«
Приємно і комфортно працювати з Віталієм. Він дуже вимогливий і критичний в роботі, мені це подобається. У нього є чому повчитися. Рада, що у мене є можливість почати свою кар'єру під його чуйним керівництвом. Ми тільки починаємо співпрацювати, а вже є маса планів — це радує!», — поділилася емоціями Юлія Думанська.

Наприкінці лютого артисти презентують новий кліп і відкриють завісу подальших творчих планів. Вже зараз паралельно з підготовкою релізу свого нового альбому, Віталій Козловський бере активну участь у підборі репертуару для Юлії Думанської.
Помилковий заголовок — Dsnfksq Rjpkjdcmrbq cnfd ghjl.cthjv!
18 Лютого, 16:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван