Настільна версія
мова | язык

Поліцейських, що цілуються, було продано за $575 000

24 Лютого, 15:14

Поділитися:

18 лютого на аукціоні, що пройшов в Майамі, було куплено графіті Бенксі, на якому зображені констеблі, що цілуються. Графіті було намальоване знаменитим вуличним художником у 2005 році на стіні одного з пабів в британському Брайтоні.

Ім'я покупця чорно-білого графіті, який зображує двох британських поліцейських в компрометуючій позі, не розкривається. Аукціонний будинок Fineart Auctions повідомив лише, що новий власник брав участь у торгах по телефону. Раніше це графіті було продано приватному колекціонерові, також бажаючому зберегти анонімність. Саме він і виставив роботу Бенксі на торги в Майамі.

На аукціон виставлялися також дві інші роботи Бенксі, проте жодна з них не знайшла покупця. Нагадаємо, що в червні минулого року його картина «Рабська праця» пішла з молотка на приватному аукціоні в Лондоні за $ 1,1 мільйона, що зробило її однією з найдорожчих робіт художника. Тим часом сам Бенксі неодноразово заявля, що його малюнки повинні залишатися там, де були написані, і відмовлявся підтвердити авторство, щоб не сприяти продажу своїх робіт.
Помилковий заголовок — Gjkswtqcmrb[? oj wske.nmcz? ,ekj ghjlfyj pf ;575 000

24 Лютого, 15:14

Поділитися:

Источник: buro247.ru

Теги: поліцейські, Бенксі

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір