Настільна версія
мова | язык

Наталка Карпа присвятила пісню Героям Небесної Сотні

4 Березня, 11:01

Поділитися:

До 9-того Дня Пам’яті за молодими, відважними синами України, які віддали найцінніше – своє життя за краще майбутнє нашої країни в самому центрі столиці України – на Майдані Незалежності в Києві, співачка Наталка Карпа вилила емоції і увесь свій біль в пісні-реквієм за Небесною Сотнею.

Наталка написала на особистій сторінці у Facebook: «
Молоді хлопці, інтелектуальний мужній цвіт нації... Сльози в очах в ці дні за кожного з Вас...Як нам буде Вас бракувати... Ви боролись за вільну Україну, за справедливість і так шкода, що не зможете пожити в ній... Ви ті, кому я хочу вклонитися до землі... Ви - Герої, кожен, хто поклав життя і здоров'я - Герої, кожен, хто підтримував майдан, був на передовій, молився за перемогу - Герої!»

Також співачка-львів’янка Наталка Карпа закликає не ділити Україну, а разом зберегти її цілісність, дуже переживає за Крим, захоплюється кримськими-татарами, які також виступили на підтримку України.

Наталка Карпа: «Я народилася у Львові. Для мене українська мова – рідна, але я дуже поважаю людей зі всіх куточків України незалежно від національності, мови, віросповідання. 26 лютого я особисто долучилась до акції солідарності країни – і на один день заговорила російською. І, можливо, вона в мене неідеальна, але проблем із спілкуванням абсолютно нема. Мова – не про язык. Нам всім потрібно пам’ятати, що Україна в нас одна. І ми ті, хто має зберегти її цілісність. Це зараз дуже важливо! Крим, Східна Україна я всім серцем і душею з Вами! Слава Україні - вільній, незалежній від корупції, кращій ніж вчора… І Світла пам’ять Героям, які віддали за нас своє життя. Давайте їх не підведемо!»
Помилковий заголовок — Yfnfkrf Rfhgf ghbcdznbkf gscy. Uthjzv Yt,tcyjї Cjnys
4 Березня, 11:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора