Настільна версія
мова | язык

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко презентують новий кліп... про Івана-Купала

7 Березня, 12:06

Поділитися:

Відбулась ексклюзивна прем"єра кліпу Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко "Івана - Купала".
Ідея та сюжет кліпу належать відомому українському режисеру Кадіму Тарасову. Поява кліпу була досить неочікуваним натхненням для режисера... І навіть для самих виконавців.

"Ми відзняли з Арсеном частину матеріалу для зовсім іншої пісні.Та якось, слухаючи Мірзояна, я почув "Івана -Купала". Чесно кажучи, пісня настільки мене захопила, що навіть не питаючи Арсена , я змонтував відео, яке здавалось як рідне до цієї пісні. Показавши Арсену готову роботу, ми дійшли думки, що це буде історія з продовженням. І я хочу сказати, що жодного разу не міг спокійно дивитись кліп. Наче ком у горлі. Кожен раз дивлюсь, мов уперше. Одна з моїх робіт, яка, здається, ніколи не набридне. Ви уявляєте, яка це пісня, що навіть провівши за монтажем не одну годину, хочеться її слухати і слухати. Таке буває дуже рідко. Мені здається, я потрапив у серце пісні і насолоджуюсь результатом",  — описує свої враження режисер кліпу Кадім Тарасов.

"Пісня "Івана-Купала" була написана ще у 2011 році. Коли на вокальному проекті я почув голос Тоні Матвієнко, то був просто ошелешений і запропонував Тоні дует. А вона не відмовила. Пісня стала бонус треком до мого першого альбому "Ґудзики", — коментує автор пісні Арсен Мірзоян. Сюжет "Івана-купала" — історія кохання, яка заворожує своєю чуттєвістю. 

Пристрасть двох закоханих, вир емоцій та стрімкі почуття. Але ніщо не вічне. Доля приготувала неочікуваний фінал. Та на цьому нічого не закінчилось. Історія тільки починається.
Помилковий заголовок — Fhcty Vshpjzy s Njyz Vfnds'yrj ghtptyne.nm yjdbq rksg/// ghj Sdfyf-Regfkf
7 Березня, 12:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван