Настільна версія
мова | язык

Джекі Чан став менеджером поп-групи з Південної Кореї

12 Березня, 01:06

Поділитися:

Актор Джекі Чан став менеджером поп-групи з Південної Кореї JJCC, повідомляє Associated Press. Дебютний альбом колективу, що складається з чотирьох корейців і одного китайця, вийде 24 березня 2014.

Джекі Чан особисто займався прослуховуванням учасників нового колективу, брав участь в продюсуванні альбому і буде і надалі керувати діяльністю JJCC. Поки гурт не опублікувала жодного синглу з дебютного альбому. За словами представника компанії Jackie Chan Group South Korea, не виключено, що в майбутньому учасники JJCC з'являться на кіноекранах разом з Чаном.

Джекі Чан, відомий в першу чергу завдяки своїй акторській кар'єрі, з 1984 року записує альбоми і виступає як співак. Останній диск Чана вийшов в 2008 році, він присвячений Олімпіаді в Пекіні і записаний на китайській мові, як і більшість інших його платівок. Чан виступав на церемонії закриття Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року.

Корейська поп є в даний час одним з найбільш популярних музичних жанрів в Азії. У 2012 році пісня «Gangnam Style» корейського музиканта СОБАКИ стала найпопулярнішим відео на Youtube з майже двома мільярдами переглядів .
Помилковий заголовок — L;trs Xfy cnfd vtytl;thjv gjg-uhegb p Gsdltyyjї Rjhtї

12 Березня, 01:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків