Настільна версія
мова | язык

Прем'єра! Група НеМо презентує відео на пісню "Ти не покинеш"

13 Березня, 11:27

Поділитися:

Група «НеМо» повідомляє, що на початку квітня 2014 відбудеться офіційна презентація нового кліпу на пісню «Ти не покинеш». Також наприкінці березня «НеМо» презентуватиме своє нове відео у Польщі, куди музиканти приїдуть для участі в концерті на підтримку України.

У жовтні 2013 року “НеМо” запрезентували нову пісню “Ти не покинеш”, створену Анатолієм Іванюком та автором тексту Віктором Винником. Пісня зайняла достойне місце в ефірі українських радіостанцій.

Відео було відзнято на кіностудії ім.Довженка ще наприкінці листопада 2013р. оператором - постановником Володимиром Волчонковим, режисером монтажу Максимом Семашко за підтримки компанії “Technomedia” та Олега Павлюченкова. Режисером виступив Анатолій Іванюк

. Після завершення роботи над кліпом лідер групи Анатолій Іванюк прийняв рішення припинити роботу в студії та не запускати ролик в ротацію у зв'язку з початком громадянських протистоянь на Майдані Незалежності у Києві. Всі три місяці учасники «НеМо» були на Майдані - як музиканти і як громадяни своєї країни. Вони виступали на сцені і будували барикади, допомагали пораненим і стояли на передовій, брали участь у забезпеченні Майдану одягом, продуктами, ліками.

 За словами Анатолія, на початку весни учасники групи вирішили повернутися до творчості.

«Тільки той, хто бачив війну, нескінченно дорожить миром. Той, хто пізнав ненависть, знає ціну справжньої любові. Наше відео про найпростіші, і водночас, найголовніші у житті речі - про помилки і втрати, про любов і жертовність, про безвір'я і надію. Воно про кожного з нас» - сказав Анатолій Іванюк.

Не забувай проголосувати за пісню "Ти не покинеш" у нападі хітів  "На Всі 100" (Радіо)
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf! Uhegf YtVj ghtptyne' dsltj yf gscy. @Nb yt gjrbyti@
13 Березня, 11:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків