Настільна версія
мова | язык

Кіра Найтлі та Данило Козловський знялися у рекламі Coco Mademoiselle від Chanel

18 Березня, 02:12

Поділитися:

Данило Козловський знявся з голлівудською зіркою Кірою Найтлі у рекламному ролику Chanel Coco Mademoiselle. Історія присвячена аромату Coco Mademoiselle. За сюжетом героїня Кіри фліртує з прекрасним незнайомцем, якого грає Данило Козловський. Дія відбувається в Парижі, самому романтичному місті на Землі.

Під музичний супровід пісні з 60-х She's Not TheКre британської рок-групи The Zombies, Найтлі ковзає по залу в ніжному білому платті, з дрібними рюшами. Її коротке каштанове волосся розвивається вільно і легко, що відповідає її ігривому і трохи дикому характеру. 

Під час однієї зі сцен зірка спускається по білих сходинках, але без ключового аксесуара, без взуття. «
За задумом режисера я повинна була підстрибувати, йдучи сходами на високих підборах, але, зізнатися, я дійсно боявся зламати собі шию. Тому [режисер] люб'язно дозволив мені спуститися сходами без взуття», — сказала вона. «Але нікому не кажіть!».

Знімаючи рекламний ролик для Chanel, Найтлі, яка стала обличчям компанії в 2007 році, в черговий раз об'єдналася з режисером Джо Райтом, з яким вона разом працювала над фільмами «Гордість і упередження», Спокута і Анна Кареніна. «Ні Джо, ні я не могли собі уявити, що це співробітництво буде тривати протягом багатьох років. Цей творчий зв'язок з ним є неймовірним шансом для мене», — сказала Найтлі. «Ми росли на очах один у одного і особистісно, і професійно. Робота з кимось, кого ви знаєте і хто знає вас так само добре, змінює абсолютно все. Ми можемо створити історію разом набагато швидше».

Представляти бренд Chanel можуть тільки зірки світового масштабу, тим почесніше вибір Данила в якості партнера Кіри для третього ролика.
Помилковий заголовок — Rshf Yfqnks nf Lfybkj Rjpkjdcmrbq pyzkbcz e htrkfvs Сщсщ Ьфвуьщшыудду dsl Срфтуд
18 Березня, 02:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій