Настільна версія
мова | язык

Гурт «СКАЙ» влаштував зворушливий всеукраїнський флешмоб

18 Березня, 14:27

Поділитися:

Український гурт «СКАЙ», схвильований подіями в Україні, вирішив влаштувати флешмоб, у якому задіяв українців з різних міст країни. За словами фронтмена гурту Олега Собчука, ідея організувати флешмоб з'явилася з сумних подій, які наразі вирують в Україні.

«Ми дуже раді, що люди відгукнулися на наш заклик і підтримали нас, їм самим це було цікаво. Це не кліп, це нарізка з усього того, що зняли люди. Умова була вийти, стати на фоні свого міста з написом «Ми разом. Мы вместе», - розповів Собчук. Він додав, що люди надсилали відео не лише з України, а й з Лондону, Токіо, з Німеччини та багато інших міст та країн.

Також Собчук розповів, що його кримські друзі шоковані подіями в автономії. За словами співака, кримчан нічого не питали і вони просто не знають, що зараз робити «Від себе скажу, що такої спланованої, масштабної брехні я ще в житті не бачив», - сказав лідер гурту «СКАЙ». Нагадаємо, майже місяць тому зірки 1+1 Вітвіцька, Зеленський, Фреймут, Сенічкін записали відеозвернення до українського народу. Ведучі у такий спосіб підтримали людей у непростий для країни час.
Помилковий заголовок — Uehn «CRFQ» dkfinedfd pdjheikbdbq dcterhfїycmrbq aktivj,
18 Березня, 14:27

Поділитися:

Источник: tsn.ua

Теги: СКАЙ, флемоб

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор