Настільна версія
мова | язык

Антитілам майже зірвали концерт через Майдан

20 Березня, 22:11

Поділитися:

Залишки минулого режиму на місцях – ось з чим зіткнувся гурт АнтитілА, який в складний для держави час вирішив не припиняти свій тур на підтримку нового альбому «Над полюсами», а навпаки, до останньої можливої секунди вести творчу діяльність аби мати змогу донести в усі куточки нашої країни головний меседж: «Україна – сильна держава, її народ – об’єднаний і готовий до рішучих дій, незалежно від мови і віросповідання!».

Політичні репресії та цензура – саме такими словами можна охарактеризувати ситуацію з концертом гурту АнтитілА у Кіровограді, хоча сам концерт не є ПОЛІТИЧНОЮ АКЦІЄЮ. Саме через те, що гурт АнтитілА неодноразово заявляв про свою громадянську позицію, виступав на сцені Майдану та брав активну участь у спротиві українського народу проти злочинного режиму, він і потрапив в немилість начальника управління освіти Кіровоградської міської ради пані Л.Костенко та директора Кібернетико-технічного коледжу О.Токарева, яскравих представників минулого режиму, які всіма можливими засобами намагалися зірвати кіровоградський концерт гурту 20 березня 2014 р.

Домовленість щодо оренди концертної зали коледжу для виступу гурту АнтитілА 20 березня між пані Л.Костенко та організаторами кіровоградського концерту була досягнута ще в грудні минулого року. І ніщо, як то кажуть, не віщувало біди. Та за три дні до виступу гурту АнтитілА, з’ясовується, що концертна зала не може забезпечити проведення концерту належної якості з причини її технічної непідготовленості. Після того, як організатори кіровоградського концерту на місці вирішують проблемні питання знову лунає відмова Антитілам у проведенні концерту. Цього разу причину відмови у наданні концертного майданчику озвучує особисто директор Кібернетико-технічного коледжу Токарев О. Ю., який зазначає: «Я не хочу брати на себе відповідальність за нашу неадекватну молодь..» і це каже людина, яка займає таку посаду.... Ну, і, звичайно, те, що гурт АнтитілА занадто активні учасники останніх подій у країні. Саме через те, що АнтитілА перед кожним своїм виступом на прес-конференціях закликають український народ до об’єднання, та доносять слова правди людям на сході країні про людей з заходу і навпаки. Саме через те, що АнтитілА пропагують європейські цінності та розповідають правду щодо ситуації в країні, і що та пропаганда, яка лилася з підконтрольних політикам ЗМІ – брехня. Саме через свою рішучу, та головне активну позицію, АнтитілА і потрапили в немилість деяких чиновників Кіровоградщини, а особливо вище зазначеного пана Токарєва.

До речі, це вже не вперше АнтитілА стикаються з фактами тиску на них через виступи на Майдані. Вже лунали на їх адресу залякування і погрози, а от відміна концерту – це щось нове. І це не десь за кордоном, а в Україні.

Завдяки великим зусиллям та допомозі людини яка небайдужа до творчості Антитіл та вірить у Кіровоградську молодь – О.Горбунова, організатори змогли перенести концерт, у єдине вільне на цю дату приміщення Кіровограду, у клуб «Provocateur», концерт відбувся і порадував всіх відвідувачів.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Наша ситуація – маленький приклад того, що відбувається в нашій державі всюди і, на жаль, системно. На посадах залишаються ті, які були посібниками старого режиму, більше того, ще й приходять нові-старі одіозні персонажі. Прикро і дико це все спостерігати на фоні ситуації у Криму... Чує моє серце, буде ще один Майдан».
Помилковий заголовок — Fynbnskfv vfq;t pshdfkb rjywthn xthtp Vfqlfy
20 Березня, 22:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон