Настільна версія
мова | язык

Pianoбой дасть у Львові перший сольний концерт

20 Березня, 22:23

Поділитися:

24 березня у Львівській обласній філармонії відбудеться сольний концерт відомого українського музиканта Дмитра Шурова. Раніше він виступав у Львові у складі груп «Океан Ельзи» і «Esthetic Education». І ось вперше завітає у місто Лева із власним бендом – як Pianoбой. Шуров концертує Україною з презентацією свого нового альбому «Не Прекращай Мечтать», який вийшов торік і увійшов у ТОП-10 найкращих альбомів українських артистів.

У Дмитра Шурова – запаморочлива музична кар’єра. У минулому він – учасник «золотого» складу групи «Океан Ельзи», соратник російської співачки Земфіри (співпродюсер її альбому "Спасибо"), один із засновників групи «Esthetic Education». У 2009 році Дмитро взявся за написання опери для шоу російського модельєра Альони Ахмадулліної на Paris Fashion Week. Крім кількох десятків арій і п’єс, народилося чимало пісень, з яких музикант й вирішив зробити окремий проект — так створився «Pianoбой». Склад групи: Дмитро Шуров (музика, лірика, голос, piano, концепція), Ольга Шурова (бек-вокал, nord electro, гітара), Андрій Надольський (барабани), Микола Кістеньов (бас-гітара). У творчому доробку «Pianoбой» – два альбоми: «Простые Вещи»(2012 р.) і «Не Прекращай Мечтать» (2013 р.).

Творчість Дмитра Шурова нікого не залишає байдужим, занурюючи слухачів у фантастичний світ музики і пробуджуючи в них щирі емоції. У кожен звук музикант вкладає щось особливо душевне і вельми особисте. Pianoбой не дарма залужив звання віртуозного піаніста: він настільки енергійно чаклує над клавішними, що іноді виникає враження, ніби він не грає, а «барабанить» по інструменту, примудряючись видобувати з нього гармонійне звучання. «Сцена – те місце, яке концентрує мої найкращі риси і дає вихід найщирішим емоціям. Я дуже щасливий, що можу використовувати мову музики», — зізнається Шуров.

На концерті 24 березня у Львівській філармонії прозвучать перевірені часом хіти Дмитра Шурова: «Ведьма», «Отличный Уикенд», «Простые Вещи», «Эстафета», «Little bird»… Не обійдеться без суперхіта «Этажи». І, звісно, львівська публіка почує альбом-новинку «Не Прекращай Мечтать», зокрема композиції «Родина», «Бандерлоги», «Поезд», які вже також встигли стати хітами.

А пісня «Родина» у світлі останніх подій в Україні зазвучала по-новому, стала одним із саундтреків Майдану. На неї чудово лягли документальні кадри з Революції гідності.

Квитки можна придбати у касі Львівської філармонії (вул. Чайковського, 7), у «Касі №1» (площа Ринок, 14), а також на сайті: www.topbilet.ua.
Помилковий заголовок — Зшфтщ,jq lfcnm e Kmdjds gthibq cjkmybq rjywthn
20 Березня, 22:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон