Настільна версія
мова | язык

Лєра Кудрявцева вагітна від Сергія Лазарєва

27 Квітня, 00:42

Поділитися:

Нещодавно в своєму "Твіттері" телеведуча Анфіса Чехова натякнула про вагітність своєї колеги Лєри Кудрявцевої. А днями кохана Сергія Лазарєва сама публічно заговорила про свого майбутнього малюка.

"Я ось теж тут народжувати зібралася!" - написала Кудрявцева на своїй інтернет-сторінці, звертаючись до коханого. "Животом об кермо не трешся ще?" - дбайливо поцікавився стурбований майбутній тато.

Як пише gazeta.ua,  цілком ймовірно, що чутки про вагітність Лєри Кудрявцевої виявляться правдою. А можливо, Лєра просто хоче таким чином подражнити свого бойфренда. Адже Лазарєв все обіцяє з нею одружитися, та ніяк не одружиться.

Поки світська тусовка розмірковує, чи є в жарті про вагітність частка правди, Сергій Лазарєв почав підготовку до весілля. Артист вважає, що одруження має пройти у вузькому колі, тільки серед найближчих людей.

"Думаю, що буде те весілля, на ньому буде обрана кількість людей. Це буде невеличке свято, яким був мій останній, ні, краще сказати, крайній день народження. Я запросив людей з близького кола, з якими можна розслабитися, бути собою. Це був найвеселіший день народження у моєму житті", - розповів Сергій.

Нагадаємо, першою про вагітність Лєри заговорила її подруга Анфіса Чехова, яка помітила на фото телеведучої з модного показу невеликий животик. "Лєрич, щось терзають мою душу смутні сумніви ... Ти там не вагітна?" - звернулася телеведуча до подруги. "Мать! Я просто тупо поправилася! Ти мене зурочила! В Італії одні макарони тріскала. Смачноооо", - пожартувала Лєра.

"Не знаю, Лєрич, якась ти надто жіночна стала, лінії плавні, і в цьому вбранні як ніби животик, - продовжила допитуватися недовірлива Чехова. - Треба сказати, тобі дуже личить цей образ, створений макаронами! Така ти жіночна і м'яка".

У дискусію тут же вступив Лазарєв, який заявив Анфісі, щоб вона "не палила контору" і що ніякого животика у його подруги немає. "Сєрєнь, тобі видніше. Я Лєрича без одягу вже давно не бачила", - багатозначно відповіла Чехова.
Помилковий заголовок — K'hf Relhzdwtdf dfusnyf dsl Cthusz Kfpfh'df

27 Квітня, 00:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій