Настільна версія
мова | язык

Alyosha представила нову композицію «Безоружная»

24 Березня, 14:44

Поділитися:

Через майже рік після народження сина, співачка Alyosha нарешті представила нову композицію, яка отримала назву «Безоружная», а також знялася у фотосесії до нового синглу.

Щоб передати характер і настрій пісні, дівчина оголилася і вбралася в одну лише тканину. Фотограф Катерина Басанець передала в кадрі образ Alyosha рядком з пісні «
...безоружную от желания. Без одежды, без мыслей, скромную...». На фото співачка з'явилася беззахисною, чуттэвою і дуже вразливою.

Вихід пісні із знаковою назвою «Безоружная» в теперішній час Alyosha називає невипадковим. Співачка вважає, що артисти просто зобов'язані співати і дарувати музику незалежно від ситуації, так як для когось вона може бути порятунком, натхненням і можливістю зняти напругу від того, що відбувається.

«Музика — це душа, це те світле і ніжне, що дає можливість побути наодинці з собою, зняти напругу... Як і любов, музика єднає серця і людей різних національностей, віросповідань, субкультур та інтересів. Музика і любов стирають всі існуючі бар'єри. А ще людей зближує прагнення до спільної мети. А зараз мета наша — мир!», — розповіла Alyosha.

Автором музики і слів пісні «Безоружная» виступила Alyosha, спільно з Борисом Кукобою і Юлією Павленко. Незабаром плануються зйомки однойменного кліпу.
Помилковий заголовок — Фднщырф ghtlcnfdbkf yjde rjvgjpbws. «<tpjhe;yfz»

24 Березня, 14:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)