Настільна версія
мова | язык

Бібер намагається потрапити до Книги рекордів Гіннеса за татуювання

24 Березня, 02:53

Поділитися:

Нью-йоркський художник Бенг-Бенг (Bang Bang), який зробив кілька нових татуювань Джастіну Біберу під час польоту на літаку з Панами в Канаду 28 січня, сподівається потрапити до Книги рекордів Гіннеса за «татуювання, зроблене на максимальній висоті». Два татуювання були зроблені в літаку на висоті 40 тисяч футів.

Художник розповів для NY DailyNews: «
Це було дійсно складно. Літак трясло, це все одно, що намагатися зробити татуювання, коли ви за кермом і їдете по камінню. Я повинен визнати, що мій адреналін зашкалював. Це було найважче тату, яке я коли-небудь робив».

Бенг-Бенг збирається зв'язатися з Guinness, щоб дізнатися, чи зможуть вони внести його «подвиг» в Книгу Рекордів.

«
Я намагаюся дізнатися, чи побили ми старий рекорд і чи достатньо буде для підтвердження того, що ми знімали його і задокументували. Було б здорово внести своє ім'я в графі «татуювання, зроблене на максимальній висоті». Я чув, що хтось робив татуювання на літаку один раз, але нормальні авіакомпанії літають на висоті 33-35000 футів, а ми були на 40 000 футів, так що шанс, що ми поставили новий рекорд — великий. Було весело, і ми відчували, що зробили щось, що ніхто ніколи не робив», — розповів художник в одному з інтерв'ю.

Що цікаво, більшість з оточення Джастіна спали під час творчого процесу.
Помилковий заголовок — <s,th yfvfuf'nmcz gjnhfgbnb lj Rybub htrjhlsd Usyytcf pf nfne.dfyyz

24 Березня, 02:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій