Настільна версія
мова | язык

LG представила «розумні» лампи, які синхронізуються зі смартфонами

24 Березня, 19:21

Поділитися:

Корейська компанія LG розпочала продаж розумних LED-ламп, роботою яких можна керувати зі смартфону. Розумні лампи LG Smart LED Bulb повідомлять про вхідні дзвінки і виконують функції будильника.

Корейська компанія LG представила свої перші «розумні» лампи, які мають назву Smart LED Bulb. Як повідомляє SlashGear, лампи потужністю 10 Вт здатні працювати зі смартфонами і планшетами під управлінням Android 4.3 і iOS 6 або вище. Smart LED Bulb взаємодіятиме із мобільними пристроями завдяки безпровідним інтерфейсам Bluetooth і Wi-Fi. Для управління лампою користувач повинен завантажити на свій смартфон спеціальний додаток.

За допомогою мобільних пристроїв користувач зможе змінювати яскравість або, наприклад, налаштувати режим роботи ламп у залежності від часу, і використовувати цю функцію замість будильника. Режим «Безпека» дозволяє вмикати і вимикати лампи у певних частинах будинку у певний час, поки господарі відсутні.

Крім цього, лампи від LG підтримують режим світломузики і навіть можуть сповіщати власника смартфону про вхідні дзвінки або повідомлення. Вартість однієї лампи становить $32. Лампи надійдуть у продаж у двох варіантах – із денним білим світлом або кольоровим. Виробник обіцяє, що термін експлуатації такої лампи становитиме до 10 років за умови п'яти годин використання на добу.
Помилковий заголовок — ДП ghtlcnfdbkf «hjpevys» kfvgb? zrs cby[hjyspe.nmcz ps cvfhnajyfvb

24 Березня, 19:21

Поділитися:

За матеріалами: ipress.ua

Теги: лампа

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон