Настільна версія
мова | язык

Створено презервативи, які підтримують ерекцію

27 Квітня, 00:55

Поділитися:

Британська компанія розробила "презервативи з Віагрою", які забезпечать поєднання приємного з корисним.

Британські вчені розробили презервативи за принципом "2 в 1": вони не тільки роблять секс безпечним, але й сприяють поліпшенню ерекції. Якщо компанія отримає дозвіл на виробництво таких презервативів в Європі, вони надійдуть в продаж вже до кінця року.

Винахідники просочили гумові вироби спеціальним гелем, який стимулює приплив крові до статевого органа, тим самим впливаючи на покращення ерекції.

На відміну від "Віагри", з якою порівнюють цей продукт, презерватив не є засобом від еректильної дисфункції. Насправді він розрахований на чоловіків, яким важко підтримувати ерекцію під час статевого акту в презервативі. Таким чином, презервативи не тільки усувають неприємну для багатьох проблему, але й сприяють безпечному сексу.

Найважчим, як розповів Джеймс Бардер, один з керівників компанії Futura Medical PLC, було домогтися того, щоб препарат, який забезпечує ерекцію, не руйнував делікатний латексний виріб. Також нелегко було домогтися однорідного складу гелю для нанесення на презерватив зсередини.

Співробітники компанії Futura Medical PLC надали своєму дітищу зовсім звичайну назву - CSD500. Технології, вигадані авторами CSD500, захищені кількома патентами.
Помилковий заголовок — Cndjhtyj ghtpthdfnbdb? zrs gslnhbve.nm thtrws.

27 Квітня, 00:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір