Настільна версія
мова | язык

Концерт у Москві Барських розпочав українською піснею

25 Березня, 11:37

Поділитися:

Не зважаючи на те, що і в Росії, і в Україні активно скасовують концерти україно-російських зірок, концерт Макса Барських в Москві таки відбувся. Його кілька разів переносили, але остаточний недільний виступ, під загрозою зриву не був. Свій виступ співак почав з україномовної пісні «Колискова», яку заспівав акапелла.

На свій камерний концерт артист запросив російських колег, журналістів та медіа-менеджерів. Прийшли співачки Глюкоза, Юлія Савічева, Саті Казанова, актриса Настя Задорожна, группа «Дискотека Аварія», телеведуча Жанна Бадоєва. «
Мені було принципово дати концерт в Москві, де багато моїх друзів і шанувальників. Важливо також, щоб сьогодні, коли я спілкуюся з вами мовою музики, тут звучала українська мова. Не приховую, я був дуже напружений до концерту, але після виконання "Колискової" я відчув контакт із вами. Зовсім неважливо, хто переді мною - росіяни чи українці. Ми просто люди, які не дивляться телевізор, а дивляться один одному в очі», — сказав Барських зі сцени глядачам.

В менеджменті артиста розповіли, що Барських спеціально відкрив свій концерт українською піснею заради єдності і дружби. Також у світлі останніх подій присвятив його Україні.

Коли Макс почав співати — російські гості спочатку не могли зрозуміти нічого. А вже в кінці виступу голосно аплодували йому. Після концерту зайшли до нього в гримерку і дякували за виступ.

Продюсер артиста Алан Бадоєв відзначив, що напруга між двома народами зараз надумана і створюється телебаченням. «Сьогодні дуже важливо показати росіянам, що ми як і раніше відкриті до діалогу. Ми не стоїмо на колінах, а гордо несемо свою культуру», — зауважив Бадоєв.
Помилковий заголовок — Rjywthn e Vjcrds <fhcmrb[ hjpgjxfd erhfїycmrj. gscyt.
25 Березня, 11:37

Поділитися:

За матеріалами: gazeta.ua

Теги: Барських

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван