Настільна версія
мова | язык

Музична премія YUNA роздала свої нагороди

26 Березня, 15:58

Поділитися:

25 березня в Палаці «Україна» відбулася церемонія нагородження музичної премії YUNA. Серед журі — музичні критики, програмні директори радіостанцій, а також іноземні експерти.

Премія YUNA визначила кращих за 2013 рік в десяти номінаціях. Українська група «Океан Ельзи» стала головним лауреатом церемонії YUNA 2014. Популярний музичний колектив здобув перемогу в номінаціях «Група року» і «Кращий альбом» за студійну платівку «Земля». Крім цього, соліст гурту Святослав Вакарчук був визнаний кращим композитором року і найкращим автором слів.

Тіна Кароль стала переможницею в номінації «Співачка року». Артистка, яка цього року порадувала шанувальників новим студійним альбомом «Помню», обійшла в номінації Ані Лорак та Світлану Лободу. Лобода ж була відзначена премією за кращу пісню ( «40 градусів»), а режисер відеороботи на цю композицію — за кращий кліп.

Премія YUNA почалася з пародії на промову Віктора Януковича. Ведучий Потап яскраво розповів глядачам про шоу-бізнес, використовуючи фрази про люстрацію. Він підкріпив свою промову знімком «люструваної» Вєрки Сердючки, у якої на голові замість звичної зірки красувалася люстра. Вєрка Сердючка ж, вручаючи нагороди, обіцяла передати їх переможцям (адже половина артистів відмовилися прийти на церемонію, через ситуацію в країні). А щоб вечір зовсім був нудним, жартувала як могла: «Шкодую, що довелося вийти на сцену в тапочках, останнім часом на публіку модно виїжджати в кріслі».

Повний перелік номінантів премії YUNA
Найкращий виконавець - Іван Дорн
Краща виконавиця - Тіна Кароль
Краща група - «Океан Ельзи»
Кращий композитор - Святослав Вакарчук
Кращий автор слів - Святослав Вакарчук ( за пісню «На лінії вогню» )
Краща пісня - LOBODA «40 градусів»
Кращий альбом - Океан Ельзи «Земля»
Кращий відеокліп (нагорода режисерові) - Володимир Шкляревський (кліп LOBODA «40 градусів»)
Кращий дует - Ані Лорак і Григорій Лепс «Зеркала»
Відкриття року - Єва Бушміна
Переможцем в 11-й номінації «За особливі досягнення в музиці» стала група Скрябін.

Дійство запам'яталося особливим настроєм як артистів, так і публіки, адже всі намагалися вшанувати події місячної давнини. Нагадаємо, що цього року церемонія пройшла під гаслом Ukraine, get YUNAited!
Помилковий заголовок — Vepbxyf ghtvsz НГТФ hjplfkf cdjї yfujhjlb

26 Березня, 15:58

Поділитися:

navsi100.com

Теги: YUNA

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин