Настільна версія
мова | язык

Ірина Білик влаштує благодійний вечір замість власного Дня народження

31 Березня, 23:17

Поділитися:

Ірина Білик готується відсвяткувати день народження шостого квітня у столичному ресторані «Дежавю», куди запрошує 150 гостей.

Співачка попросила не приносити їй подарунків. А лишень купити запрошення за тисячу гривень. Зібрані гроші витратить на лікування багаторічної шанувальниці із міста Орджонікідзе. Жінці після ін'єкцію антибіотика впала у кому. Для її лікування Ірина Білик перерахувала 100 тис.грн.
«Готуємо незвичайний формат вечірки. Друзі та шанувальники прийдуть із квитком, а не з подарунком. Вечірка благодійна. Кількість місць обмежена. Навіть з фан-клубу прийдуть лише перші десять чоловік, хто купив квиток. Вони з різних міст», — зізнається піар-директор Влад Громов.

У цей день Ірина Білик презентує свій новий альбом. Складатиметься із двох дисків. З назвою альбому та кількістю пісень ще визначаються. На своїй сторінці у Фейсбук співачка оголосила тиждень прем'єр. Щодня виставлятиме нові пісні, які до того ніде не звучали.

«Ірина кілька років не випускала альбом. Лише знімала кліпи, які ставали хітами. Поки тривали події в країні, працювала над альбомом у студії. Завжди казала і каже, що всі її пісні про любов. Новий альбом вона подарує усім запрошеним» — додав Громов.

Окрім прем'єри альбому, Ірина Білик презентує свої власні парфуми з назвою «IraBi». Спеціально для неї їх створив парфумер Євгеній Лазарчук. Співачка подарує парфуми шанувальнику, який назве більш точний запах, який входить до складу парфумів.
Помилковий заголовок — Shbyf <skbr dkfine' ,kfujlsqybq dtxsh pfvscnm dkfcyjuj Lyz yfhjl;tyyz

31 Березня, 23:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор